News
Register
ma dec 10, 2018

Nieuwe EP van Moonradio Er is een half jaar hard gewerkt aan ‘Peace’, de nieuwste EP van de heren van Moonradio. De rockers from out of space komen met een zeven nieuwe liedjes over het mysterie van hoop, liefde, verwondering en alles wat dat in de weg staat. In zeven heel verschillende composities komen bovenstaande thema’s naar voren. De liedjes zijn autobiografisch. Alles wat het leven de afgelopen jaren is geweest voor de mannen, is letterlijk en figuurlijk verwerkt in Peace. De band werkt sinds 2016 samen met Jay-P (Jan Peter Beijersbergen) die de EP ook produceerde in samenwerking met de mannen. Van verstilt en ingetogen tot hypnotiserend en energiek. Bestellen doe je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en begin 2018 via bol.com en Spotify.

On the 16th of August Moonradio performed at Flavorfestival. Since The Violet Burning played there too and Moonradio covered Berlin Kitty few years ago they asked Michael Pritzl - founding father of TVB - to perform the song with them. Both Pritzl and Moonradio enjoyed that moment! And so did the audience! Moonradio thanks TVB! 

In juli werd Moonradio geïnterviewd door het blad Bandcoach. Naast een fotosessie en bandcoaching werd er een artikel geschreven dat in het sept/aug nummer is geplaatst.

"De band Moonradio speelt heerlijke rocknummers vol passie, speelsheid, melodie en met een vleugje muzikaliteit die doet denken aan de voorbijgegane gloriedagen van de jaren zeventig". Bandcoach Magazine aug/sept. 2012